€ 21,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Van brood tot Brood

Henri Reuchlin • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Bier in de beeldende kunst door de eeuwen heen BIER EN KUNST IN 'VAN BROOD TOT BROOD' Esthetisch, gastronomisch en rijk geïllustreerd Er zijn veel boeken over kunst en veel boeken over bier. Minder vaak kom je boeken tegen die bier in de kunst, of omgekeerd, verenigen. Terwijl bier- en kunstwereld dichter bij elkaar liggen dan menigeen zou denken. Dat heeft auteur Henri Reuchlin, kunstliefhebber en al jaren actief in de bierwereld in uiteenlopende functies, verleid tot het schrijven van een laagdrempelig boek over beide werelden. Kunst en bier, het lijken twee werelden die mijlenver uit elkaar staan. De één is blijvend en verheven, de andere is volks en alledaags. Maar hoe ver staan esthetisch en gastronomisch genieten werkelijk uit elkaar? Beide werelden hebben meer gemeen dan je op het eerste gezicht zou denken. Juist door het raakvlak tussen bier en kunst op te zoeken ontstaat de mogelijkheid onze nationale volksdrank in een ander perspectief te zien. Tegelijkertijd biedt het de mogelijkheid om beeldende kunst eens van een andere kant te bekijken. Het is een opvallende manier om beeldende kunst toegankelijker te maken. Een drank die al zesduizend jaar een volksdrank is, laat immers in de hele samenleving zijn sporen na. Dit verhaal van auteur Henri Reuchlin voert de lezer mee op een speelse tijdreis door het universum van kunst en bier, een reis van brood tot Brood.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 224mm x 227mm
    Aantal pagina's : 106
    Uitgeverij : Birdy Publishing B.V.
    ISBN : 9789491052019
    Datum publicatie : 11-2010
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 21,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen