€ 50,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Over eten en koken

Harold McGee • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pannenkoekenbeslag even moet laten staan, waarom je gaat tranen als je een ui snijdt, waarom het eten van Spaanse peper zowel pijn als plezier verwekt of hoe je oude en verse eieren uit elkaar kunt houden, is dit boek geschreven.

    Persrecensies
    'Een van de belangrijkste culinaire boeken ooit geschreven.' Jamie Oliver



    'Voor iedereen die de geheimen van de keuken wil ontraadselen.' Johannes van Dam


  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 173mm x 246mm
    Aantal pagina's : 876
    Uitgeverij : Nieuw Amsterdam
    ISBN : 9789046813935
    Datum publicatie : 01-2013
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 50,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar



0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen