Samenvatting
Lactose-intolerantie is een begrip dat steeds vaker voorkomt in onze maatschappij. Het aantal mensen met een lactose-intolerantie is de laatste 10 jaar toegenomen met 250 %. Ook de komende jaren zal dit cijfer blijven stijgen. Ook koemelkallergie steekt steeds vaker de kop op. Ondanks deze hoge stijging, zijn de hulpmiddelen nog steeds beperkt. Als je de diagnose krijgt, blijft het moeilijk om je voedingspatroon aan te passen. Viviane Vaes tracht je te helpen in je zoektocht naar lekkere lactose- koemelk en zuivelvrije gerechten in haar nieuwste boek 'Lactose-en koemelkvrije Lekkernijen'. Over de auteur: Viviane Vaes is al haar hele leven lang gepassioneerd bezig met voeding. Intussen heeft ze meer dan 30 jaar ervaring als chef, traiteur, lesgever en allergenendeclarant. Als zaakvoerder en voedingstherapeut van Choosy & Delicious is het haar missie om komaf te maken met het vooroordeel dat mensen met een voedselallergie niet kunnen genieten van een lekkere en aangepaste maaltijd. Naast haar nieuwe boeken: 'Lactose- en koemelkvrije Lekkernijen' en 'LOW FODMAP, HAPPEN' heeft ze twee andere boeken geschreven: 'Gluten- en lactosevrij genieten' en 'Kindertraktaties: vrij van gluten en lactose en arm aan suiker'. Wat mag je van het boek verwachten? - Meer dan 30 recepten, hartige en zoete gerechten, makkelijk zelf thuis klaar te maken - Handige en duidelijke informatie ivm lactose intolerantie, koemelk- en zuivelallergie. - Handige boodschappenlijstjes, tips & tricks en do's & don'ts