€ 43,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 8,95

365 originele doch eenvoudige recepten

full colour

Georgette Lekens • Boek • paperback

  • Samenvatting
    [ kleur-editie (er is ook een zwart-wit-editie, klik hier, http://www.boekenbestellen.nl/boek/365-originele-doch-eenvoudige-recepten-budget/5721) ]

    Ik ben Georgette Lekens oftewel Gette, geboren in 1945 en woon in Lanklaar-Dilsen in het Belgische Limburg.

    Ik ben graag creatief bezig, vandaar dat ik verschillende hobby's heb. De voornaamste zijn koken, bloemschikken en keramiek.

    Originele recepten moeten niet moeilijk zijn, je moet geen chefkok zijn om heerlijke gerechten te presenteren. Daarom publiceer ik deze recepten ook online op www.gette.org.

    Met meer dan 100.000 unieke bezoekers per jaar leek het tijd om een selectie van recepten ook op papier uit te geven. Dankzij het print-on-demand principe van Pumbo is dit ook mogelijk.

    Met enige fierheid presenteer ik je dan ook mijn kookboek,
    of beter, ons kookboek.

    Veel plezier ermee en eet smakelijk !

    Gette
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 145mm x 210mm
    Aantal pagina's : 430
    Uitgeverij : Niet bekend
    ISBN : Niet bekend
    Datum publicatie : 11-2012
  • Inhoudsopgave
     


    Voorgerechten & hapjes
     

    Soepen
     

    Vegetarische gerechten
     

    Aardappelgerechten
     

    Vis
     

    Vlees
     

    Groenten
     

    Wild
     

    Sauzen
     

    Pizza & pasta of deegwaren
     

    Quiches
     

    Eenpansgerechten
     

    Fruit
     

    Nagerechten
     

    Gebak
     

    Diepvriezen en bewaren


     
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 43,50

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

V I T E L L O    T O N A T O

 

INGREDIENTEN

Vlees:


600 g kalfsgebraad

30 g boter

peper. zout


Saus :


1 blik tonijn in eigen nat

3 el mayonaise

2 ansjovisfiets

2 el kappertjes


Afwerking:


1 el kappertjes

Sla. witloof. schijfje citroen. enz.

Ciabatta of stokbrood


 

 

BEREIDINGSWIJZE

 

 

Vlees:


Het kalfsvlees in de boter aanbraden, kruiden, een weinig water toevoegen en gaar laten stoven.

Het vlees laten afkoelen.

Het vlees dwars op de draad in dunne plakken snijden.


Saus:


Tonijn, ansjovis, kappertjes en mayonaise mengen en met de staafmixer fijn maken Voeg het tonijnvocht geheel of gedeeltelijk toe zodat je een dikvloeibare saus bekomt.


Afwerking:


Het vlees op een schotel schikken en bedekken met de saus.

Dek af met folie en plaats de schotel enkele uren in de koelkast, zodat de smaak kan intrekken.

Bestrooi de saus met de kappertjes en werk af met sla.

Opdienen met ciabatta ×
SERVICE
Contact
 
Vragen